Míč v outu

    179

    Dobrý den, pane Jone,

    v době kdy se vydávaly aktuálně platné pravidla jsem někde zaznamenal diskusi o možnosti, hrát z místa kde míč protnul hranici outu s dvěma trestnými ranami bez ztráty vzdálenosti. Ale v pravidlech jsem to nenašel. Špatně jsem četl nebo takováto možnost v rámci pravidel neexistuje?

    Předem díky za odpověď.

    Karel

    Odpověď na dotaz

    Dobrý den Karle,

    taková možnost existuje, jenom ji skutečně v Pravidlech nenajdete. Jedná se totiž o vzorové Pravidlo místní a jeho zavádění skutečně není příliš doporučováno.
    Musí tedy být pro dané hřiště a daný turnaj oficiálně zavedeno, aby bylo v platnosti. Samo o sobě automaticky neplatí.

    Díky moc za váš dotaz Karle a i vám, pokud ještě budete hrát, hezkou hru!

    Pokud tento dotaz neobsahuje odpověď toho co jste hledali, zeptejte se sami v poradně!