Provizorní míč.

    158

    Dobrý den pane Jone.
    Rád čtu vaši poradnu a děkuji vám za ní. Mám dvě věci.
    Za prve postrádám v poradně vyhledávání již řešených situací, které ve staré verzi webu fungovalo. Ale nejspíš je chyba na mojí straně a jsem pouze neschopný.
    Druhý dotaz se týká provizorního míče. Asi vám můj dotaz bude připadat směšný, ale jsem víceméně začátečník a není mi jasné, kolik provizorních míčů mohu použít. Dejme tomu při odpalu za horizont, kde si nejsem jistý dopadem původního ani provizorního míče.
    Děkuji vám mockrát a přeji hezký den
    Pavel

    Odpověď na dotaz

    Dobrý den Pavle.

    Vyhledávání – tím, že se změnil vlastník domény (já to sem už musím napsat – pan Ivan Paggio se rozhodl, že se vrátí a golf.cz vlastně zachránil, když předchozí provozovatel celou věc nechal hnít), došlo k otevření nových stránek s použitím starých rubrik. Vyhledávání určitě bude. Zatím je zde dotazů poskrovnu a snad to hledání půjde. Starý archív sem nemá cenu přetahovat, protože se týká neplatné edice Pravidel golfu a spousta odpovědí by byla jenom matoucí.

    Provizorní míče. Váš dotaz není vůbec směšný Pavle. Je to velice relevantní otázka. Počet provizorních míčů není nijak omezen. Pokud zahrajete i provizorní míč někam, kde se bude těžko hledat, hrajte klidně další. To tempu hry jenom pomůže. Kdyby i ten druhý provizorní nebyl v pořádku, hrajte třetí. Pokud hrajete na rány, pak musíte mít jistotu, že některý najdete a jamku s ním dokončíte. První je jasně ideální… Pokud hrajete stableford, pak bych víc než dva provizorní nehrál, protože bych asi stejně se sedmou z odpaliště žádné body nezískal.

    Díky za dotaz Pavle a hezkou hru!

    Pokud tento dotaz neobsahuje odpověď toho co jste hledali, zeptejte se sami v poradně!